https://www.high-endrolex.com/10 У Харкові, в Національному університеті цивільного захисту України, відбувся розподіл випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2012
НУЦЗУ

У Харкові, в Національному університеті цивільного захисту України, відбувся розподіл випускників

15-16 березня в Національному університеті цивільного захисту України (м. Харків) за планом МНС відбувся розподіл випускників 2012 року, які закінчують навчання за освітньо-кваліфікаційними рівнями бакалавра, спеціаліста, магістра.
Свою роботу комісія з персонального розподілу випускників університету провела під головуванням заступника директора Департаменту кадрів та роботи з особовим складом Міністерства надзвичайних ситуацій України Івана Шевченка. До складу комісії увійшли начальник сектора освіти і науки МНС України полковник служби ЦЗ Андрій Ренкос, ректор Національного університету цивільного захисту України генерал-лейтенант служби ЦЗ Володимир Садковий, перший заступник Голови Державної інспекції техногенної безпеки України генерал-майор служби ЦЗ Іван Кріса, а також представники ГТУ (ТУ) МНС України в АР Крим, областях та місті Севастополі та ГУ (У) Держтехногенбезпеки в АР Крим, областях та мсті Севастополі.
Завдяки попередній кропіткій роботі, проведеній керівництвом університету, факультетів, курсів, відділу комплектування та проходження служби університету з курсантами-випускниками, досить швидко пройшов розподіл. Перед комісією шикувались випускники окремо з кожної області та підтверджували свій намір про відбуття на місця для подальшого проходження служби. Особливу увагу було приділено випускникам-сиротам та одруженим, які мають дітей, їх побажання було повністю враховано та задоволено. Після випуску поповнять лави територіальних підрозділів МНС України та Держтеногенбезпеки 231 випускник.

 


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10