https://www.high-endrolex.com/10 Виізне заняття на заводі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2012
НУЦЗУ

Виізне заняття на заводі

14 березня викладачами кафедри пожежної профілактики в населених пунктах НУЦЗУ з курсантами групи ПБ-08-242 було проведено виїзні практичні заняття з дисципліни «Організація пожежно-профілактичної роботи» на ВАТ «Турбоатом». 

 
 
 
 
 
 
 
Для підвищення якості вивчення та закріплення отриманих знань за темою «ОППР на об’єктах, що охороняються на договірних засадах», курсанти разом з керівником занять доцентом кафедри ППНП Коссе А.Г. відвідали випробувальну станцію гідро- та паротурбін, виробничий цех № 73, де збирають турбіни-«мільйонники» та інші корпуси.
До проведення занять були залучені інженери з пожежної безпеки 13-ДПЧ, що охороняє ВАТ «Турбоатом», та заступник головного інженера заводу з експлуатації Дегтяр М.І., які розповіли про пожежну небезпеку окремих технологічних процесів, а також визначили напрямки діяльності та способи покращення пожежно-профілактичної роботи на об’єкті як з боку керівництва підприємства, так і з боку інженерів профілактичної групи.
Кафедра ППНП, прес-служба НУЦЗУ
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10