https://www.high-endrolex.com/10 Книга – джерело знань і мудрості | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.02.2012
НУЦЗУ

Книга – джерело знань і мудрості

Кожний із нас обирає у житті ту дорогу, якою їй зручно йти. Але всім вкрай необхідний мудрий попутник, аби не збитись із шляху. Таким життєвим дороговказом є книга, наймудріший порадник та вірний друг. Такого лейтмотиву набрала щойно відкрита виставка «Світ книги», організована загальною бібліотекою Національного університету цивільного захисту України.
Відкритий перегляд літератури навчальної, наукової, художньої,
подарункових видань було організовано для курсантів, студентів, науково-педагогічних працівників університету і просто для всіх бажаючих зануритись у дивовижний світ книги. У читальній залі навчального закладу кожний відвідувач має змогу особисто ознайомитись із новим поповненням бібліотечного фонду, що було замовлено науково-педагогічними працівниками НУЦЗУ. Як зауважила завідувач загальної бібліотеки Надія Кривошея, серед новинок літератури – підручники з екології, охорони праці, основ хімічної екології, психології, пожежної безпеки та чималий вибір художньої літератури. Усього близько 200 екземплярів. Виставка триватиме до 7 лютого. Тож, відвідувачі можуть зробити замовлення на придбання необхідної літератури для наступного навчального року.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, Наталія Баранник, загальна бібліотека
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10