https://www.high-endrolex.com/10 Навчання харківських волонтерів почнеться в березні | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

25.01.2012
НУЦЗУ

Навчання харківських волонтерів почнеться в березні

На сьогодні зареєстровано понад 800 волонтерів з необхідних 1250.  Зараз триває активний набір волонтерів. Під час навчання волонтери вивчатимуть іноземні мови, а також питання безпеки під час Євро-2012, особливості волонтерської діяльності тощо. У травні волонтери почнуть практичне навчання безпосередньо на об'єктах чемпіонату - на вокзалах, в аеропорту, фан-зоні тощо. Сьогодні розробляють проект електронного посвідчення волонтера. Воно міститиме персональну інформацію про волонтера, його код реєстрації в харківській базі волонтерів, код соціального страхування. Також посвідчення даватиме право на знижки в торговельних, оздоровчих і розважальних закладах.
Про це повідомив  ЗМІ заступник директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту - начальник управління у справах сім'ї та молоді  Харківської міської ради Костянтин Підгорний.
 
Прес-служба НУЦЗУ
Фото – архів прес-служби Харківської міськради
http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10