https://www.high-endrolex.com/10 На факультеті цивільного захисту відбувся випуск слухачів органів Державної інспекції техногенної безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.12.2011
НУЦЗУ

На факультеті цивільного захисту відбувся випуск слухачів органів Державної інспекції техногенної безпеки

2 грудня закінчили навчання слухачі органів Державної інспекції техногенної безпеки, які проходили курси спеціалізації за напрямом «Начальники (заступники) відділів (секторів) з питань НПД» та «старші інженери (інспектори), головні (провідні) фахівці відділів (секторів) з питань НПД» Протягом двох тижнів слухачі здобували знання, які їм будуть потрібні для подальшої роботи на нових посадах. Навчальний процес організовувався з урахуванням можливостей сучасних інформаційних технологій навчання, стану матеріально-технічної бази Університету та орієнтувався на формування освіченої особистості слухача, здатної до постійного оновлення та поглиблення професійних знань. У ході лекційних, практичних занять слухачі обговорили проблемні питання та налагодили зв’язки для подальшої співпраці.

             

              

Закінчилось навчання комплексним іспитом, на якому всі слухачі отримали позитивні оцінки.  Начальник курсу післядипломної освіти  підполковник служби цивільного захисту Іващенко С.В. вручив свідоцтва про завершення курсу спеціалізації. Всім слухачам побажали, щоб набуті знання приносили користь.

Сектор зв’язків з громадськістю та ЗМІ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10