https://www.high-endrolex.com/10 Взаємодія із організаціями-виробниками продукції протипожежного призначення | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2011
НУЦЗУ

Взаємодія із організаціями-виробниками продукції протипожежного призначення

На сьогодні виробники продукції протипожежного призначення потребують інформаційного забезпечення. У свою чергу, НУЦЗУ для поліпшення матеріально-технічної бази потребує наочної виробничої продукції для проведення як теоретичних, так і практичних занять. На взаємовигідному партнерстві та співробітництві між організаціями-виробниками та фахівцями НУЦЗУ через проведення навчальних заходів багато українських виробників представляють зразки сучасних приборів та елементи системи пожежної сигналізації. Серед таких постачальників продукції слід виділити СКБ «Електронмаш» (м. Чернівці), науково-виробничу фірму «Бранд-Майстер» (м. Київ), ПП «Резерв – 1» (м. Харків), підприємство «Проект ВО» (м. Харків), ЗАТ «Інститут «Спецавтоматика» (м. Луганськ).
Начальник кафедри автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій висловив вдячність цим та багатьом інших організаціям за взаєморозуміння користі такого співробітництва.

Таким чином поповнюється не тільки матеріально-технічна база, це сприяє залученню талановитої молоді до ведення наукових досліджень. Так керівництво фірми «Бранд-Майстер» (м. Київ) встановило щорічну премію за кращу дипломну роботу з пожежної автоматики на кафедрі автоматичних систем безпеки та інформаційних технологій університету: переможцеві – 1500 гривень, науковому керівникові – 500 гр. Дипломний проект, виконаний випускником 2010-2011 навчального року Володимиром Калабановим, відзначений державною екзаменаційною комісією, а також реалізований у вигляді установки, де проводиться визначення технічних характеристик пожежних сповіщувачів. Під час проведення Х Міжнародної науково-практичної конференції «Пожежна безпека 2011» директор випробувального центру «Росток-ВЦ» Володимир Макаров, на базі якого проводяться сертифікаційні випробування таких сповіщувачів, ознайомився з роботою установки та визначив високий рівень підготовки випускника і практичну цінність розробленої установки. Отже, така взаємодія між фахівцями та виробниками сприяє поглибленню теоретичних знань та формуванню практичних навичок курсантів і студентів НУЦЗУ.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова, ЦІТу
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10