https://www.high-endrolex.com/10 Сьогодення кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.11.2011
НУЦЗУ

Сьогодення кафедри організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт

Кафедра організації та технічного забезпечення аварійно-рятувальних робіт факультету цивільного захисту університету, яку очолює кандидат технічних наук, полковник служби ЦЗ Валерій Гузенко, є випускаючою для фахівців за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр» за напрямом «Цивільний захист». Сьогодні тривають роботи з дообладнання смуги психологічної підготовки рятувальника, ведеться робота з виготовлення виставкового зразка – макета психологічної смуги, а також придбання необхідного аварійно-рятувального обладнання щодо проведення практичних занять з курсантами та студентами. Практика – запорука успіху. Кафедра робить опертя на виїзні заняття. Вони проводяться в аварійно-рятувальних підрозділах Укрзалізниці, аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення ГУ МНС в Харківській області, в навчальному центрі оперативно-рятувальної служби цивільного захисту у м. Мерефі, а також на службі «112» обласного гарнізону.

Результатом практичних занять, як зазначає начальник кафедри полковник Гузенко, є належний рівень професійної підготовки курсантів, студентів та слухачів післядипломної освіти.
Науково-педагогічні працівники кафедри беруть участь у заходах щодо забезпечення проведення Євро-2012.. Вони є учасниками міжнародних та регіональних конференцій, що проводяться відповідальними відомчими структурами з цього напряму діяльності. У планах кафедри – розпочати підготовку волонтерів з когорти курсантів та студентів навчального закладу, які будуть спроможні надавати різноманітну допомогу гостям міста під час проведення Євро-2012. Це може бути як консультативна, так і практична допомога.

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10