https://www.high-endrolex.com/10 Участь вихованців Національного університету цивільного захисту України у Всеукраїнському конкурсі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.11.2011
НУЦЗУ

Участь вихованців Національного університету цивільного захисту України у Всеукраїнському конкурсі

З 10 жовтня до 5 листопада за підтримки Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Молоді регіони» реалізовувала проект «Конкурс творчих робіт «Я пишаюсь тим, що я українець!»
Виявлення та відзначення талановитої студентської молоді, яка зможе найбільш цікаво висловити свої думки з теми «Я пишаюсь тим, що я українець!» у вигляді творчих робіт, фоторобот або малюнків – така основна мета проведення заходу. Конкурс складається з двох етапів: регіонального та всеукраїнського. Активну участь у заході взяли курсанти та студенти Національного університету цивільного захисту України. Вони надіслали 23 роботи. Переможців конкурсу творчих робіт «Я пишаюся тим, що я українець», проведеного у навчальному закладі, визначило компетентне журі кафедри мовної підготовки. Місця розподілилось таким чином:
на факультеті цивільного захисту І місце посів Шахов М., на факультеті оперативно-рятувальних сил І місце посів Гетало І., ІІ місце — Колодяжний Д., ІІІ місце — Самойлов М., на соціально-психологічному факультеті І місце посіла Ніколайцева І., ІІ місце — Мішина К., на факультеті пожежної безпеки І місце — Будзинський О., ІІ місце — Короляк Р., на факультеті техногенно-екологічної безпеки І місце — Карлюк А., ІІ місце — Лознєва І., ІІІ місце — Шаптала О. Роботи визначених вихованців університеті стануть учасниками регіонального конкурсу «Я пишаюсь тим, що я українець!»
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10