https://www.high-endrolex.com/10 Незабаром вийде у світ новий навчальний посібник на допомогу практичному психологу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.11.2011
НУЦЗУ

Незабаром вийде у світ новий навчальний посібник на допомогу практичному психологу

Автором нового навчального посібника «Вступ до спеціальності «Психологія» є викладач кафедри прикладної психології соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України Віктор Носенко.
Посібник підготовлений відповідно до вимог Державного освітнього стандарту для бакалаврів. Книга вміщує поняття професії та професійного самовизначення психолога, основи теоретичної, прикладної та практичної психології, основні напрямки та структура сучасної психології, передумови становлення професійної психології, напрямки, сфери діяльності та проблеми особистісного і професійного розвитку психолога – практика, етичні принципи роботи психолога. Також у навчальному посібникові є практичні рекомендації щодо самоорганізації навчально-професійної діяльності студентів та курсантів.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10