https://www.high-endrolex.com/10 Підсумки змагань з пожежно-прикладного спорту на приз пам’яті випускника ХПТУ Федора Лемка | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.11.2011
НУЦЗУ

Підсумки змагань з пожежно-прикладного спорту на приз пам’яті випускника ХПТУ Федора Лемка

Днями на навчально-спортивному комплексі Національного університету цивільного захисту України відбулися змагання з пожежно-прикладного спорту на приз пам’яті випускника Харківського пожежно-технічного училища Федора Лемка. Такі спортивні перегони в навчальному закладі тривають з 1975 року. Вони стали вже щорічними та традиційними.
Випускник Харківського пожежно-технічного училища лейтенант Федір Лемко трагічно загинув у травні 1970 року при врятуванні людей під час гасіння пожежі. Наказом МВС СРСР начальник караулу Ф.Лемко був навічно зарахований до списків особового складу училища, а на його батьківщині у місті Хусті Закарпатської області одну із вулиць назвали його ім’ям. З того часу найсміливіші та найспритніші у змаганнях з пожежно-прикладного спорту отримують почесну та високу нагороду – Кубок ім. Ф. Лемка.


За підсумками змагань було нагороджено перехідним кубком та грамотою першого ступеня збірну команду факультету пожежної безпеки, яка посіла 1 місце, грамотою другого ступеня - збірну команду оперативно-рятувального факультету, яка посіла відповідно 2 місце та грамотою третього ступеня - збірну команду факультету цивільного захисту, яка посіла за підсумками змагань 3 місце. Представникам збірної команди факультету-переможцю було надано короткострокові відпустки.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10