https://www.high-endrolex.com/10 Науковці екстремальної та кризової психології національного вишу МНС взяли участь у міжнародній виставці службового собаководства | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.10.2011
НУЦЗУ

Науковці екстремальної та кризової психології національного вишу МНС взяли участь у міжнародній виставці службового собаководства

23 жовтня начальник науково-дослідної лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України кандидат психологічних наук, старший науковий співробітник Лєбєдєва С.Ю. та провідний науковий співробітник лабораторії, доктор психологічних наук, професор Тімченко О.В. разом зі своїми вихованцями взяли участь у Міжнародній виставці службового собаководства.
Колишній чемпіон вікової категорії «Baby» Sheldon Ares (володар - Тімченко О.В.) отримав дуже високу оцінку та диплом відповідного зразка. А ось цуценя Світлани Лєбєдєвої, - Євангеліста Дивноока, - у змаганнях такого рівня взяла участь уперше, але, незважаючи на це, здобула у категорії «Baby» друге місце.
Золотистий ретривер - добра, розумна та лагідна собака зі стабільною психікою. Слід зауважити, що саме цій породі собак дозволено в європейських країнах перебувати в людних місцях без намордника. В нашій країні та в усьому світі ці собаки успішно зарекомендували себе як під час пошуку людей при виникненні різноманітних надзвичайних ситуацій, так і в якості поводирів. Позитивним є участь золотистих ретриверів у різноманітних психотерапевтичних заходах, особливо за участі дітей.
На сьогодні науковцями лабораторії розробляються спеціальні психотерапевтичні заходи за участі братів наших менших – собак для більш ефективної роботи з дітьми, які псотраждали внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного, природного або соціального походження. Побажаємо позаштатним членам науково-дослідної лабораторії Шелдону та Євангелісті подальших успіхів та високих титулів.


Прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10