https://www.high-endrolex.com/10 Колектив фізичної культури Національного університету цивільного захисту України звітував про свою діяльність | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.10.2011
НУЦЗУ

Колектив фізичної культури Національного університету цивільного захисту України звітував про свою діяльність

20-го жовтня у клубі Національного університету цивільного захисту України відбулися загальні збори колективу фізичної культури. На засіданні були присутніми начальник Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту Олексій Савченко, заступник начальника Харківського обласного управління з фізичного виховання та спорту Андрій Кобзар, заступник голови Харківської обласної організації ФСТ «Динамо» України Анатолій Лимар, ветерани спорту.
Звітуючи перед присутніми, начальник кафедри фізичної підготовки університету полковник служби ЦЗ Микола Краснокутський, зокрема, зазначив, що протягом 2010-2011 навчального року курсанти та студенти гідним чином захищали спортивну честь свого навчального закладу на змаганнях різних рівнів. Було взято участь 12 разів у міжнародних змаганнях з гирьового спорту, рукопашного бою, боротьби самбо, 16 разів - у змаганнях національного рівня з легкої атлетики, рукопашного бою, гирьового спорту, боротьби самбо та у 28 змаганнях обласного рівня. Протягом 2010-2011 навчального року тренерами секцій університету було підготовлено 4 майстри спорту України, 5 кандидатів у майстри спорту України та 112 розрядників.
У провідному вищому навчальному закладі МНС підготовка фізично здорової молоді є одним із пріоритетних напрямів діяльності. Вирішенню питань, пов’язаних із розвитком спорту та пропагандою в навчальному закладі здорового способу життя, приділяється багато уваги. Проректор по службі університету полковник служби ЦЗ Олег Семків наголосив, що фізичній підготовці кожного курсанта та студента приділяється особлива увага викладачів кафедри. Фізична підготовка, говорить Олег Михайлович, є невід’ємною частиною підготовки рятувальника. Так, багато з них проявляють свої фізичні здібності у спортивних секціях з дзюдо, самбо, кікбоксингу, рукопашного бою, гирьового спорту.
Загальні збори колективу фізичної культури визнали стан фізичної діяльності як задовільний.
Після пленарного засідання для присутніх та гостей вітали творчі колективи університету.


 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10