https://www.high-endrolex.com/10 Виїзне заняття на об'єкті підвищеної небезпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.10.2011
НУЦЗУ

Виїзне заняття на об'єкті підвищеної небезпеки

19-го жовтня згідно з тематичним планом занять з дисципліни «Державний нагляд у сфері цивільного захисту та техногенної безпеки» 3-ій курс факультету цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України під керівництвом старшого викладача кафедри наглядово-профілактичної діяльності майора служби ЦЗ Волкова С.В. та у присутності заступника начальника кафедри майора служби ЦЗ Савченка О.В., головного інженера видобутку Голіка С.В. здійснили навчальну планову перевірку об’єкту підвищеної небезпеки першої групи «Юліївського цеху з видобутку нафти, газу та конденсату», що розташований поблизу смт Ст. Мерчик, Балакліівського району Харківської області.

Під час виїзного заняття курсанти мали можливість застосувати набуті теоретичні знання на практиці, особисто скласти такі документи Державної інспекції техногенної безпеки України, як акт планової перевірки та припис на усунення недоліків.
Особовий склад навчальної групи ознайомився з технологічним процесом видобутку природного газу та нафти на Юліївському промислі, роботою диспетчерської служби, систем: раннього виявлення НС та оповіщення працюючого персоналу та населення, охорони, водо та енергозабезпечення, порядком проведення евакуації на обєкті тощо.
Також курсанти відвідали аварійно-рятувальну частину №46, ознайомилися з її матеріально-технічним оснащенням, з особливостями дій особового складу під час ліквідації можливих надзвичайних ситуацій на об’єктах видобутку нафти та газу.

 Рада самоврядування факультету ЦЗ, прес-служба НУЦЗУ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10