https://www.high-endrolex.com/10 ZIK: Взуття з львівських магазинів – у тренувальний центр МНС | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.10.2011
ЛДУ БЖД

ZIK: Взуття з львівських магазинів – у тренувальний центр МНС

Завивання сирен, їдучий дим та спалахи яскраво-червоного світла – у таких умовах тестували взуття для програми «Книга скарг і пропозицій» (телеканал ZIK). Журналісти споживчого проекту, досліджуючи зимове взуття з львівських магазинів, вирішили не давати неякісним черевикам жодного шансу на життя. Тому п’ятеро альпіністів разом із знімальною групою прибули до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, де їх направили у психолого-тренувальний центр підготовки пожежних і аварійно-рятувальних команд. Спершу кожен учасник розігрівав м’язи на біговій доріжці, потім залазив у спеціально обладнану клітку із різноманітними перешкодами всередині. Якщо взуття не зручне, з підошвою, що ковзає чи погано фіксує ногу – учасник не впорається із завданням, або відчуватиме серйозний дискомфорт.
5-ро відчайдушних альпіністів, які знаються на зимових походах, щиро здивувались складності смуги перешкод. І це при тому, що для хлопців і однієї дівчини завдання суттєво спростили: не примушували їхати на велотренажері, відмінили підігрів частини випробування та не одягали 10-ти кілограмові балони. Загалом учасники залишились задоволеними, а єдина дівчина – Мирослава – навіть зізналась журналістам, що це найкращий день в її житті.
Результати безпрецедентного експерименту – у програмі «Книга скарг і пропозицій», у вівторок 18 жовтня о 21:45.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10