https://www.high-endrolex.com/10 Рада студентського самоврядування ЛДУ БЖД співпрацює із Луганськими студентами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.10.2011
ЛДУ БЖД

Рада студентського самоврядування ЛДУ БЖД співпрацює із Луганськими студентами

Львівський державний університет безпеки життєдіяльності взяв участь у І етап конференції студентського самоврядування «Студентське самоврядування: проблеми та перспективи», яка організована Асамблеєю студентського самоврядування ЛНУ ім. Шевченка та Радою курсантського та студентського самоврядування ЛДУБЖД. Конференція проходила на базі Луганського національного університету. Представниками інтересів ЛДУ БЖД були Дмитро Кобилкін, Максим Шелковенко, Марія Плахотнікова та Андрій Конопко.
Конференція тривала протягом 3-ьох днів. У перший день відбулося відкриття конференції, обговорення проблем функціонування органів самоврядування у ВНЗ України, зокрема: фінансування органів самоврядування; профспілкові організації ВНЗ; органи самоврядування і ЗМІ; органи самоврядування і науковий розвиток студентів.
Наступим етапом роботи конференції стало проведення профорієнтаційної роботи серед випускників СЗОШ №26 м. Луганська.
Заключний робочий день передбачав засідання конференції на тему функціонування Студентської ради м.Луганська.
За результатами роботи І етапу конференції студентського самоврядування «Студентське самоврядування: проблеми та перспективи» зроблено низку висновків та домовленостей про співпрацю, а саме: ознайомлено представників самоврядування ЛНУ ім. Шевченка і ЛДУБЖД з діяльністю органів самоврядування обох ВНЗ; знайдено ключові шляхи вирішення проблемних питань у функціонуванні органів самоврядування; надано рекомендації РКтаСС для створення ефективного органу самоврядування – Студентської ради Луганську; обговорено план проведення ІІ етапу конференції студентського самоврядування «Студентське самоврядування: проблеми та перспективи» на базі ЛДУБЖД у кінці жовтня 2011 року; організувати проведення спільних конференцій органів самоврядування обох ВНЗ двічі на рік.

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10