https://www.high-endrolex.com/10 Українські, Польські та Грузинські рятувальники вчилися спільно діяти під час ДТП | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

24.08.2011
ЛДУ БЖД

Українські, Польські та Грузинські рятувальники вчилися спільно діяти під час ДТП

Для учасників міжнародних навчань рятувальних служб, які проходять на базі Центральної LLIколи державної пожежної служби Польщі в м. Честохові відбулися перші практичні заняття. Українську делегацію на цих навчаннях представляють офіцери Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України.


На спеціальному полігоні навчального закладу були створені умови близькі до справжнього ДТП. Перед тим були проведені теоретичні заняття на тему «ДТП за участю легкових автомобілів, загрози на транспорті, огородження і забезпечення місця ДТП, стабілізація автомобіля, способи доступу до постраждалих». Отримані знання, учасники застосували під час практичних занять. Зокрема, було відпрацьовано два епізоди: ДТП на дорозі та ДТП на залізничному переїзді.


Польські інструктори відмітили швидкі та професіональні дії представників Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, які без підказок польських колег впоралися із завданням на відмінно.


Оскільки 23 серпня в Україні відзначають День прапора, після завершення навчань було розгорнуто українські прапори та зроблено спільну фотографію. А вечором відбувся товариський футбольний матч між Україною та Грузією.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10