https://www.high-endrolex.com/10 Готуючись до Чемпіонату світу з легкої атлетики | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.08.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Готуючись до Чемпіонату світу з легкої атлетики

    Майстер спорту України з легкої атлетики, викладач відділу пожежно-рятувальної підготовки навчального центру професійної підготовки Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) капітан служби цивільного захисту Олексій Гордієнко став срібним призером з десятиборства на Чемпіонаті України з легкої атлетики, що проходив з 2 по 5 серпня в м. Донецьку на базі регіонального спортивного комплексу «Олімпійський».
    578 легкоатлетів з 25 областей України та міст Київ і Севастополь, які взяли участь у Чемпіонаті, боролися за можливість отримати путівку на Чемпіонат світу з легкої атлетики, що проходитиме в корейському місті Тегу з 27 серпня по 4 вересня (до складу української збірної увійдуть 60 кращих спортсменів).
    За результатами змагань збірна команда Черкаської області, у складі якої виступали капітан служби цивільного захисту Олексій Гордієнко та цьогорічна випускниця Академії пожежної безпеки, майстер спорту України міжнародного класу Юлія Олішевська (стала чемпіонкою з бігу на 400 метрів), посіла п’яте місце, поступившись збірним Донецької, Харківської, Київської та Дніпропетровської областей. Загалом, в особистому заліку представники Черкащини здобули шість медалей у різних дисциплінах – дві золоті, три срібні та одну бронзову.



 

На фото: моменти змагань. Фото із сайту http://fotofact.net/?p=13225

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10