https://www.high-endrolex.com/10 Українські, Польські та Грузинські рятувальники обміняються досвідом боротьби з надзвичайними ситуаціями | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.08.2011
ЛДУ БЖД

Українські, Польські та Грузинські рятувальники обміняються досвідом боротьби з надзвичайними ситуаціями

З 22 по 26 червня представники Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України, пожежно-рятувальної служби Польщі та Грузії візьмуть участь у спільних міжнародних навчаннях. Навчання пройдуть на базі Центральної школи державної пожежно-рятувальної служби Польщі у м. Ченстохові.
Представник української делегації, речник ЛДУ БЖД МНС Антон Крук розповів, що навчання відбуватимуться в рамках проекту, який передбачає обмін досвідом між рятувальними службами Ураїни та Європейських країн та фінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща. «Це вже не перший спільний міжнародний проект покликаний навчити діяти спільно у подоланні надзвичайних ситуацій та підготовки відповідних фахівців. Особливо актуальним такі навчання є напередодні Євро 2012. Ми вдячні нашим польським колегам за те, що підтримали нашу ініціативу і завдяки їм, ми та наші колеги з інших навчальних закладів МНС, маємо можливість здобувати європейський досвід»,- додав Антон Крук.
Проект буде здійснюватись у ІІІ етапи (22-26 серпня, 12-17 вересня та 10-15 жовтня 2011 року, по 5 днів кожний) за участю представників ЛДУ БЖД МНС. Проектом передбачені теоретичні та практичні навчання, зустріч з групою спеціалістів в Регіональному управлінні пожежної безпеки м. Доброва Гурніча.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10