https://www.high-endrolex.com/10 Рада курсантського та студентського самоврядування співпрацюватиме з Луганським та Київським університетами | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.08.2011
ЛДУ БЖД

Рада курсантського та студентського самоврядування співпрацюватиме з Луганським та Київським університетами

17 серпня в приміщенні Луганського національного університету імені Т.Шевченка відбулася робоча зустріч Президента Асамблеї студентського самоврядування ЛНУ ім. Т.Шевченка Єгора Дворяшина та Голови Ради курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Дмитра Кобилкіна.
На зустрічі було обговорено ряд питань, щодо співпраці Львівського та Луганського навчальних закладів, діяльності РКтаСС ЛДУБЖД та Асамблеї Студентського самоврядування ЛНУ ім. Т.Шевченка, питання фінансування органів студентського самоврядування, поселення студентів у гуртожитки та інші проблемні питання.
Голови самоврядувань обох навчальних закладів домовилися про майбутню співпрацю.
18 серпня відбулася робоча зустріч Президента Української асоціації студентського самоврядування Єлизавети Щепетильникової та Голови Ради курсантського та студентського самоврядування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Голови Львівського осередку Асоціації, Дмитра Кобилкіна. Діалог відбувся у Луганську.
На зустрічі було обговорено політику Асоціації та її подальший розвиток, питання функціонування та можливість проведення Правління Асоціації та Генеральної Асамблеї у місті Львові на базі ЛДУ БЖД.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10