https://www.high-endrolex.com/10 Розпочався навчально-тренувальний збір кандидатів у курсанти ЛДУ БЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.08.2011
ЛДУ БЖД

Розпочався навчально-тренувальний збір кандидатів у курсанти ЛДУ БЖД

Сьогодні,16 серпня, в урочистій обстановці був відкритий традиційний навчально-тренувальний табірний збір для майбутніх першокурсників Університету,які вступили на навчання в якості курсанта. Участь у відкритті взяв ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Михайло Козяр. Він оголосив про початок табірних зборів та побажав майбутнім курсантам витримки, мужності, відваги і терпіння. «В стінах навчального закладу гартується звитяжний дух і наснага майбутніх героїв-рятувальників, офіцерів, яких завжди об’єднували мудрі слова гасла «Viribus-Unitis»(В єдності – сила). Тут не має місця самолюбам та байдужим до чужого горя людям, а діє принцип дружньої, командної і згуртованої гри, де приорітет – людське життя і здоров’я», - додав ректор.
Як вже повідомлялося раніше, участь у зборах беруть 197 абітурієнтів. В одностроях майбутніх рятувальників також 15 дівчат.
Пройшовши цей етап юнаки та дівчата зроблять перший крок до омріяної професії, в основі якої закладені принципи гуманізму, взаємоповаги та пожертви заради інших. Такі збори дають можливість визначити придатність молодої людини до виконання функцій покладених на МНС. Юнаки та дівчата вчаться раціонально використовувати час, планувати свою роботу, а головне, швидко приймати рішення в екстремальних умовах.
Поруч з молодим поповненням знаходяться досвідчені наставники-офіцери, які допомагають адаптуватися до нових умов та навчають основам пожежно-рятувальної справи. Також працює група старшокурсників-психологів. Вони вивчають морально-психологічний клімат у колективі, проводять тестування, бесіди та здійснюють заходи психологічного супроводу.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10