https://www.high-endrolex.com/10 Сергій Куліш – знову рекордсмен! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.06.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Сергій Куліш – знову рекордсмен!

   Майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби, студент 1 курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Сергій Куліш взяв участь у змаганнях етапу кубку Світу з кульової стрільби серед дорослих, що пройшли з 16 по 23 червня в м. Мюнхені (Німеччина).
   В особистому заліку з результатом 1170 очок у вправі МГ-6 (стрільба з малокаліберної гвинтівки, 120 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна) майбутній рятувальник став вісімнадцятим серед 80 найсильніших стрільців світу і встановив новий рекорд Європи та новий рекорд України серед юніорів. Попередній рекорд Європи – 1167 очок – був встановлений на змаганнях з кульової стрільби у м. Пільзень (Чехія) 4 серпня 2000 року росіянином Станіславом Кузнєцовим, а попередній рекорд України – 1165 очок – 18 червня 2008 року на чемпіонаті України з кульової стрільби Владиславом Григоренком.
   Відтепер Сергію Кулішу належать рекорди України у всіх трьох вправах (МГ-9, МГ-6, ГП-6), що виконуються на Всеукраїнських та міжнародних змаганнях з кульової стрільби серед юніорів, та в одній із вправ (МГ-6), що виконуються на змаганнях серед дорослих.


На фото: Сергій Куліш
Відео з кубку Світу на сайті:
http://www.youtube.com/user/issfchannel?feature=mhee#p/u/2/o3EoL8dcO7k
 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10