https://www.high-endrolex.com/10 «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

«Гідроаеромеханіка в інженерній практиці»

    Науковці Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Денис Колесніков, Анатолій Виноградов (кандидат фізико-математичних наук, доцент) та Сергій Стась (кандидат технічних наук, доцент) взяли участь в XVІ Міжнародній науково-технічній конференції «Гідроаеромеханіка в інженерній практиці», що пройшла 18-20 травня на базі Вінницького національного технічного університету. Співорганізаторами конференції виступили Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» та Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України.
    В роботі міжнародного наукового заходу, на якому було представлено 180 доповідей, взяли участь 35 докторів наук та 72 кандидати наук з України, Республіки Білорусь, Російської Федерації та Румунії, а також представники таких великих підприємств України як ТОВ «Гідромашсервіс Україна, Торговий Дім», ВАТ «Веркон», ЗАТ «Київське центральне конструкторське бюро арматуробудування», «Сіферопольводоканал», Вінницький агрегатний завод, Вінницьке ПВПП «Гідросистема», Одеське ЗАО «Будгідравліка», Сумське машинобудівне НПО імені М.В. Фрунзе та ДП «Антонов»

 

 

Кафедра техніки ФПРД АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10