https://www.high-endrolex.com/10 Травневий марафон спортсменів АПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Травневий марафон спортсменів АПБ

    На Всеукраїнському турнірі з дзюдо серед дівчат та юнаків, що проходив 13-16 травня в м. Хмельницькому, курсант 3 курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Максим Смирнов посів п’яте місце у ваговій категорії до 73 кг, курсант 3 курсу АПБ Олег Бігун – п’яте місце у ваговій категорії до 60 кг, а курсант 1 курсу Владислав Нечипоренко – шосте місце у ваговій категорії до 81 кг.
    На чемпіонаті Черкаської області з пауерліфтингу, що пройшов в м. Черкаси 14 травня, курсант 2 курсу АПБ Микола Сентюров виборов друге місце у ваговій категорії до 93 кг, курсант 4 курсу Богдан Копил – трете місце у ваговій категорії до 93 кг, курсант 2 курсу Микола Бортник – четверте місце у ваговій категорії до 93 кг, курсант 3 курсу Олександр Поперечний – четверте місце у ваговій категорії до 105 кг, а курсант 4 курсу Олександр Ущенко – п’яте місце у ваговій категорії до 93 кг.
    На легкоатлетичних змаганнях «Хвиля Дніпра–2011», що пройшли в м. Черкаси 15 травня, стали чемпіонами у своїй віковій категорії лейтенант служби цивільного захисту Микола Пелипенко та курсант 2 курсу Фарход Іргашев; друге місце виборов курсант 1 курсу Леонід Сотніченко.
    На Чемпіонаті України з морського багатоборства, що пройшов в м. Черкасах 16 травня, перше місце виборола збірна команда Черкаської області, до складу якої входять спортсмени АПБ підполковник служби цивільного захисту Віталій Снесар та курсанти 3 курсу Євген Луценко і Владислав Мединський. Віталій Снесар став чемпіоном змагань ще й в особистому заліку.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ


 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10