https://www.high-endrolex.com/10 Ще семеро учасників художньої самодіяльності АПБ взяли участь у шоу «Рось шукає таланти» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.05.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Ще семеро учасників художньої самодіяльності АПБ взяли участь у шоу «Рось шукає таланти»

    Семеро учасників художньої самодіяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) взяли участь в останньому відбірковому турі нового телевізійного проекту Черкаської обласної державної телерадіокомпанії «Рось» – мистецького шоу «Рось шукає таланти», що пройшов 15 травня у м. Умані Черкаської області.
    Співорганізатором проекту є Черкаська обласна державна адміністрація, захід проходить за підтримки голови ОДА Героя України Сергія Тулуба.
    У березні в м. Черкасах курсант 2 курсу АПБ Андрій Суботін успішно пройшов перший кастинг конкурсу в номінації «вокал». Його приклад надихнув випробувати власні сили і юну співачку з академії Яну Шевченко (студентка 4 курсу) та учасників танцювального колективу «Флай»: Валентина Сагайдака (студент 5 курсу), Ірину Соколовську (студентка 3 курсу), Ольгу Богатчук (студентка 2 курсу), В’ячеслава Крячуна (студент 2 курсу), Владислава Морозова (курсант 1 курсу) та Людмилу Ворону (художній керівник, випускниця АПБ). Їх участь в останньому відбірковому турі, в якому змагалися 100 учасників, мала великий успіх, тож кожен з курсантів та студентів отримав Диплом та запрошення у півфінал і на участь у загальному концерті учасників шоу, який відбудеться в День Незалежності України на центральній площі міста, а Яну Шевченко запрошено також до Києва для участі в концерті з нагоди Дня захисту дітей (1 червня).


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10