https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ НОВИЙ ЧЕМПІОН ІЗ САМБО | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.02.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ НОВИЙ ЧЕМПІОН ІЗ САМБО

    Курсанти третього курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) Максим Смирнов та Сергій Петринюк 12 лютого взяли участь у Відкритому чемпіонаті Миколаївської області з бойового самбо.
    Окрім спортсменів з України за перемогу у цих змаганнях боролися близько 50 самбістів з Росії, Республіки Білорусь, Грузії та Молдови.
    Максим Смирнов виступав у ваговій категорії до 74 кг, в якій було заявлено 12 спортсменів. Перші три поєдинки молодий рятувальник провів з двома українцями та білорусом, а у фіналі переміг спортсмена з Молдови, виконав норматив кандидата у майстри спорту України з бойового самбо і став чемпіоном змагань у своїй ваговій категорії.
    Цікаво, що наполегливо займатися спортом Максим Смирнов (родом із селища Октябрське Красногвардійського району АР Крим) розпочав лише тоді, як вступив на навчання до Академії пожежної безпеки. Нині він тренується п’ять разів на тиждень у черкаських тренерів В’ячеслава Василенка (бойове самбо) та Володимира Римара (дзюдо) і планує цього року виконати норматив майстра спорту України з бойового самбо. Нині хлопець готується до наступного Чемпіонату України з цього виду спорту.



 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10