https://www.high-endrolex.com/10 «ТРИ:ТРИ» – НІЧИЯ ЧИ ПЕРЕМОГА? | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.01.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

«ТРИ:ТРИ» – НІЧИЯ ЧИ ПЕРЕМОГА?

    26 січня команда з міні-футболу «Рятівник» Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) зіграла в нічию з рахунком 3:3 з командою Національного університету харчових технологій (м. Київ).
    Футбольний матч пройшов за підтримки Героя України, голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергія Тулуба у Черкаському спортивному комплексі «Будівельник» у рамках Одинадцятого чемпіонату України з міні-футболу серед команд вищих навчальних закладів держави ІІІ-ІV рівня акредитації та став для «Рятівника» не тільки першою грою у другому колі, а й вагомим власним результатом! Адже за підсумками першого кола учасник Чемпіонату України по першій лізі, команда Національного університету харчових технологій (НУХТ) міста Київ є найсильнішою у конференції «А» та беззаперечно лідирує між її учасниками із загальною кількістю 12 очок! Свою першу гру першого кола, що пройшла у листопаді 2010 року в м. Києві, «Рятівник» програв команді НУХТ з великим відривом – 5:14. Тож «красива» нічия у грі з таким сильним супротивником була сприйнята вболівальниками «Рятівника» як ще одна його перемога!
    «Підтримка губернатора, керівництва академії та наших уболівальників, звичайно ж, надихнула команду на гарну гру! – розповідає старший тренер «Рятівника», викладач відділу пожежно-рятувальної підготовки Центру практичного навчання АПБ підполковник служби цивільного захисту Валентин Бардіс. – Усі три голи у ворота київлян забив курсант 3 курсу АПБ Євген Трандофілов. При цьому наші ворота мужньо охороняв курсант 2 курсу Ярослав Зименок, а ведучим гравцем команди був викладач-методист навчальної пожежно-рятувальної частини АПБ старший лейтенант служби цивільного захисту Роман Сухостат…».
    Команди ВНЗ держави ІІІ-ІV рівня акредитації, які беруть участь в Одинадцятому чемпіонаті України з міні-футболу, поділені на першому етапі відбіркового туру на дві підгрупи: «А» і «Б» («Схід» і «Захід»). «Рятівник» виступає у конференції «А» у числі п’яти команд. У відбірковому турі кожна з них має провести футбольні матчі у двох колах – одну в своєму місті, другу – в місті свого супротивника.
    За результатами першого кола «Рятівник» впевнено посів друге місце із загальною кількістю 9 очок. На третьому місці – команда Педагогічного університету міста Камянець-Подільський Хмельницької області (6 очок), у якої «Рятівник» виграв у грудні минулого року з рахунком 6:3. На четвертому місці – команда Тернопільського національного економічного університету ТНЕУ (3 очка), футбольний матч з якою «Рятівник» провів 18 січня у м. Черкасах (у «Будівельнику») і виграв з рахунком 4:1. На п’ятому місці – команда Національного університету податкової служби України (НУПС) міста Ірпінь (0 очок), у якої 13 січня «Рятівник» виграв з рахунком 7:3 (гра проходила на базі НУПС в Ірпіні).
    Друге коло завершиться до 20 лютого. Після цього буде визначено по дві кращі команди в обох конференціях. Вони й будуть розігрувати між собою призові місця Чемпіонату, по завершенні якого дві кращих команди вищих навчальних закладів України отримають можливість взяти участь у Чемпіонаті Європи з міні-футболу серед студентських команд ВНЗ, який пройде влітку у Фінляндії.



 

 

Світлана Єренкова
Фото Сергія Федоренка
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10