https://www.high-endrolex.com/10 НА БАЗІ АПБ ПРОЙШОВ СЕМІНАР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ЛІЦЕНЗУВАННЮ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.11.2010
ЧІПБ НУЦЗУ

НА БАЗІ АПБ ПРОЙШОВ СЕМІНАР, ПРИСВЯЧЕНИЙ ЛІЦЕНЗУВАННЮ

    25-26 листопада на базі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшов науково-практичний семінар «Ліцензування. Особливості контролю та проведення робіт та послуг протипожежного призначення», в організації та проведенні якого, окрім курсантів та професорсько-викладацького складу академії взяли участь фахівці Державного департаменту пожежної безпеки МНС України.
    Головний фахівець відділу ліцензування Державного департаменту пожежної безпеки МНС України Геннадій Хроменков представив до уваги учасників семінару дві доповіді: «Ліцензування робіт та послуг протипожежного призначення» та «Вогнезахист будівельних конструкцій, виробів та матеріалів».
    Змістовними були і виступи державного інспектора відділу ліцензування Департаменту В’ячеслава Білоуса, присвячені темам: «Системи протипожежного захисту перспективи розвитку» та «Особливості впровадження служби «112».



Билоус Вячеслав

Начальник кафедри автоматичних систем безпеки
підполковник с.ц.з.
Андрій Левченко
Фото Сергія Федоренка

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10