https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр дав доручення сприяти випускникам у працевлаштуванні | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.11.2010
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр дав доручення сприяти випускникам у працевлаштуванні

На засіданні Вченої ради Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС, ректор Михайло Козяр дав низку доручень щодо сприяння працевлаштуванню випускників навчального закладу. Зокрема проректору Юрію Павлюку спільно з директорами Інститутів відповідно до розпорядження Кабміну необхідно розробити положення та створити Центр сприяння працевлаштуванню випускників.


«Необхідно створити базу даних підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, які можуть бути потенційними роботодавцями для студентів, запровадити практику укладання договорів про співпрацю з підприємствами, установами та організаціями про працевлаштування. Також регулярно проводити моніторинг працевлаштування випускників, їх закріплення на першому робочому місці на підприємствах, в установах, організаціях та професійного просування. Надавати державній службі зайнятості за місцем проживання випускника, у якого питання працевлаштування залишається невирішеним, відомості про нього та здійснювати разом з Державною службою зайнятості заходи щодо пошуку першого робочого місця», - наголосив Михайло Козяр.


Запропоновані заходи в основному стосуються випускників, які навчаються за кошти фізичних та юридичних осіб, тобто студентів. Щодо курсантів, які навчаються за державним замовленням, то протягом останніх років проблем із їхнім працевлаштуванням не було, всі випускники забезпечувалися роботою.


В сучасному глобалізованому світі пріоритети щодо затребуваності фахівців тієї чи іншої спеціалізації постійно змінюється, тому актуальним для студента є навчання в одному університеті на різних напрямах, що дає переваги при подальшому працевлаштуванні. Роботодавці кажуть, що сьогодні, як ніколи потрібні фахівці з питань інформаційної та транспортної безпеки, пожежної та техногенної безпеки, екології та охорони навколишнього середовища, охорони праці – всі ті фахівці, яких готує навчальний заклад.

Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10