https://www.high-endrolex.com/10 На території ЧІПБ перевірили готовність обласної мобільної групи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

11.12.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

На території ЧІПБ перевірили готовність обласної мобільної групи

10 грудня на території спортивного комплексу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України було проведено огляд сил і засобів мобільної групи реагування, спеціалізованих служб цивільного захисту області, щодо готовності до дій за призначенням у зимовий період.
Як відомо, такі мобільні групи створені для оперативного професійного реагування і надання невідкладної допомоги під час масштабних надзвичайних ситуацій техногенного або метеорологічного характеру, аварій на підприємствах та в місцях можливих терористичних актів.
Обласна мобільна група розгортається на місці ліквідації наслідків надзвичайної ситуації за умов проведення тривалих робіт. Наявність в її складі пожежно-рятувальних підрозділів Управління ДСНС, а також служб взаємодії: фахівців служби охорони громадського порядку, медичної служби, аварійних бригад служби електропостачання, теплопостачання, водопостачання, газопостачання та автомобільних доріг дозволяє підвищити рівень оперативного реагування на будь які надзвичайні ситуації.
Всього, до складу обласної оперативної мобільної групи реагування на надзвичайні ситуації входять 321 представник служб цивільного захисту області та 177 одиниць техніки.
На території ЧІПБ Управлінням ДСНС України у Черкаській області цього дня було розгорнуто пересувний та спеціальний пункти життєзабезпечення.

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту http://ck.mns.gov.ua/ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10