https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбувся міжвузівський круглий стіл «Захист прав людини і громадянина в Україні, гарантії їх дотримання» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.12.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбувся міжвузівський круглий стіл «Захист прав людини і громадянина в Україні, гарантії їх дотримання»

9 грудня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України кафедрою економіки та управління факультету цивільного захисту та управління було проведено міжвузівський круглий стіл на тему: «Захист прав людини і громадянина в Україні, гарантії їх дотримання», який був присвячений Всеукраїнському тижню права та Міжнародному дню боротьби з корупцією.
У роботі круглого столу взяли участь викладачі, курсанти та студенти інституту-організатора заходу, Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, Черкаського медичного коледжу, ПВНЗ «Європейський університет» (Черкаська філія). Також учасником заходу був фахівець-практик – заступник начальника Управління захисту економіки Департаменту захисту економіки НП в Черкаській області підполковник поліції Андрій Крилов.
З вітальним словом до учасників круглого столу звернувся в. о. проректора Національного університету – начальник інституту кандидат технічних наук, професор Олександр Тищенко, який наголосив на актуальності проблематики круглого столу та побажав присутнім плідної дискусії.
У ході проведення заходу учасники обговорили актуальні проблеми забезпечення прав людини в нашій країні. Після виступів проводилось обговорення проблемних питань боротьби з корупцією в Україні, реалізації та захисту прав людини і громадянина самою державою й недержавними інституціями, захисту прав персоналу ДСНС України тощо.
Загалом даний захід дав можливість молоді поглибити свої знання у сфері захисту прав людини й громадянина, обговорити проблемні питання інституту захисту цих прав та можливі шляхи їх вирішення.

 


Кафедра економіки та управління, сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10