https://www.high-endrolex.com/10 Презентація інтерактивного проекту-вікторини для молоді «НАТО КВЕСТ» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.12.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Презентація інтерактивного проекту-вікторини для молоді «НАТО КВЕСТ»

8 грудня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулася презентація всеукраїнського проекту – інтернет-вікторини для молоді «НАТО КВЕСТ». Проект засновано у минулому році ГО «ЧБЛ» та Українсько-словацьким центром партнерства за сприяння Центру інформації та документації НАТО в Україні спільно із Міністерством освіти і науки України.
Даний проект, що являє собою мобільний додаток із можливістю спілкування в соціальній мережі, спрямований на поширення інформації про Північно-Атлантичний Альянс серед українців.
Спікерами заходу були: президент Українсько-словацького центру партнерства та автор проекту «НАТО КВЕСТ» Михайло Колібабчук, радник міністра освіти і науки України Сергій Пархоменко та учасник АТО Андрій Рябека.
Переможці вікторини в 2016 році поїдуть в Брюссель, в штаб-квартиру НАТО. В жовтні цього року перші три переможці вже побували в штаб-квартирі Альянсу. Журналісти-автори найкращих дописів на сайті «НАТО КВЕСТУ» в розділі «НАТО блоги» та за кращі матеріали в регіональних ЗМІ також поїдуть наступного року до Брюсселю.
Презентації пройдуть і у наступних містах: Житомир (10 грудня), Кіровоград (14 грудня) та Кривий Ріг (15 грудня).

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту http://natoquest.org

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10