https://www.high-endrolex.com/10 Науковці інституту взяли участь у ІІІ Міжнародній курсантсько-студентській науковій конференції «Культура як феномен людського духу (багатогранність і наукове осмислення)» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.11.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Науковці інституту взяли участь у ІІІ Міжнародній курсантсько-студентській науковій конференції «Культура як феномен людського духу (багатогранність і наукове осмислення)»

19 та 20 листопада на базі Львівського державного університету безпеки життєдіяльності відбулась ІІІ Міжнародна курсантсько-студентська наукова конференції «Культура як феномен людського духу (багатогранність і наукове осмислення)».
Участь у конференції взяли представники з 16 навчальних закладів України. Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України був представлений делегацією у такому складі:
 старший науковий співробітник відділу науково-дослідної роботи капітан служби цивільного захисту Євгеній Школяр;
 курсант 3 курсу факультету оперативно-рятувальних сил Андрій Дулгеров;
 курсант 3 курсу факультету оперативнно-рятувальних сил Аліна Янішевська;
 студентка 3 курсу факультету техногенної безпеки та охорони праці Оксана Шпак;
 студентка 1 курсу факультету техногенної безпеки та охорони праці Ірина Шевчук.
Перший день конференції видався надзвичайно насиченим. Курсанти та студенти ЧІПБ взяли участь у пленарному засіданні, представили власні доповіді на секційних засіданнях та взяли участь в обговоренні гострих питань, які їх цікавили. Також для учасників конференції була організована екскурсія до музею університету, а вже після підведення підсумків секційних засідань конференції делегати з Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом з курсантами та студентами Львівського університету безпеки життєдіяльності та Національного університету цивільного захисту України відвідали Львівський національний академічний театр опери та балету імені С. Крушельницької для перегляду вистави «Знайшли одне одного».
Другий день конференції був не менш цікавим та надзвичайно пізнавальним. Для делегацій споріднених вишів була організована екскурсія містом. Курсанти та студенти мали змогу відвідати історичну частину міста, споглядати мальовничі краєвиди міста Лева з ратуші Львівської міської ради, поспілкуватися та обмінятися думками один з одним.
Окрасою конференції стало проведення майстер-класу «Лялька-мотанка». Народна майстриня Віра Манько розповіла про історію та обряди, пов’язані з цим культурим надбанням українського народу.

 



ВНДР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10