https://www.high-endrolex.com/10 Працівники кафедри вищої математики та інформаційних технологій представляли навчальний заклад на «Ярмарку-професій-2015» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.11.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Працівники кафедри вищої математики та інформаційних технологій представляли навчальний заклад на «Ярмарку-професій-2015»

11 листопада науково-педагогічні працівники кафедри вищої математики та інформаційних технологій факультету пожежної безпеки полковник с.ц.з. Сергій Касярум та підполковник с.ц.з. Костянтин Григоренко з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали місто Южноукраїнськ Миколаївської області, де представляли Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України на заході «Ярмарок професій - 2015».
«Ярмарок професій – 2015» – це щорічний захід, який проводиться за ініціативи Южноукраїнського міського центру зайнятості. Освітні послуги пропонували більше 10 вищих навчальних закладів України. Представникам ЧІПБ була надана можливість виступити перед аудиторією та продемонструвати відеофільм про інститут. У своєму виступі вони робили акценти на перевагах освіти і професії, яку можна опанувати в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Захід охоплював близько 500 майбутніх абітурієнтів з міста Южноукраїнськ та ближніх районів. Інформаційна підтримка та висвітлення заходу здійснювалась місцевим телеканалом «Фагот».

 



Кафедра вищої математики та інформаційних технологій,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10