https://www.high-endrolex.com/10 Представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля взяли участь у «Ярмарку освіти» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

09.11.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля взяли участь у «Ярмарку освіти»

З 5 до 7 листопада у виставковому центрі «Козак-Палац» міста Запоріжжя відбувся щорічний «Ярмарок освіти». Захід, що об’єднує спеціалізовані виставки «Абітурієнт» та «Освіта за кордоном», розрахований на широку аудиторію: випускників шкіл, студентів та всіх, хто прагне вдосконалюватися і отримувати нові знання.
У виставочному центрі були презентовані училища, технікуми, коледжі, інститути, академії та університети. Участь у «Ярмарку освіти» взяв і Черкаський інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Представляли навчальний заклад на виставці доценти кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковники с.ц.з. Віталій Словінський та Дмитро Федоренко разом з курсантом 25 навчального взводу Олексієм Федченком.
На урочистому відкритті виставки курсант Олексій Федченко розповів учасникам про навчальний заклад, навчання та дозвілля курсантів а також продемонстрував номер художньої самодіяльності.
Під час заходу до експозиції інституту підходили хлопці та дівчата, цікавились специфікою роботи в майбутньому після закінчення навчального закладу, а також задавали питання про наявні факультети, спеціальності та правила вступу до навчального закладу.
6 листопада представники інституту відвідали учнів навчально-виховного комплексу «Запорізька Січ» військово-спортивного профілю Запорізької міської ради. Серед старшокласників доценти кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт провели профорієнтаційну роботу, щоб підтримати їх і допомогти у визначенні подальшого професійного шляху.
Також Віталій Словінський та Дмитро Федоренко провели лекцію на тему: «Що робити, якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет».

 



Кафедра ПТ та АРР,
сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10