https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти інституту відвідали обласну виставку пожежно-рятувальної справи | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.10.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти інституту відвідали обласну виставку пожежно-рятувальної справи

15 жовтня курсанти 23 навчального взводу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом з викладачем-наставником підполковником служби цивільного захисту Олександром Титаренком відвідали пожежно-технічну виставку-музей Управління ДСНС у Черкаській області. Екскурсія дозволила вихованцям навчального закладу поринути в історичне минуле нашого міста та ознайомитись із діяльністю сучасної служби цивільного захисту.
У залах виставки, загальною площею 300 м2, увазі відвідувачів запропоновано багато матеріалів, що висвітлюють історію розвитку та сучасний стан пожежної охорони в державі.
Експозиції музею також знайомлять гостей із пожежно-профілактичними заходами, що здійснюються на об’єктах народного господарства та житловому секторі, бойовими та трудовими буднями, наявною технікою та засобами зв’язку, системами сповіщення та гасіння пожеж.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10