https://www.high-endrolex.com/10 Застосування інтерактивних технологій в процесі вивчення дисципліни «Пожежна тактика» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Застосування інтерактивних технологій в процесі вивчення дисципліни «Пожежна тактика»

З 05 до 10 жовтня на виробничому підприємстві «Черкаська ТЕЦ» з курсантами 4-го курсу відбулися виїзні практичні заняття з навчальної дисципліни «Пожежна тактика» на тему: «Організація гасіння пожеж на об’єктах енергетики». Курсанти оволодівали вміннями практично оцінювати обстановку пожежі на об’єктах енергетики, передбачати її зміну, приймати рішення та віддавати накази з організації оперативних дій.
Організаційно практичні заняття складалися з двох етапів: вивчення оперативно-тактичної характеристики об’єктів енергетики на прикладі ВП «Черкаська ТЕЦ» та відпрацювання дій посадових осіб на пожежі. Під час вивчення оперативно-тактичної характеристики об’єкту курсанти ознайомились з об’ємно-планувальними рішеннями, з пожежною небезпекою та протипожежним захистом ТЕЦ. Відпрацювання дій посадових осіб проводилося у формі ділової гри в аудиторії «Комплекс підготовки керівника ліквідації НС», що обладнаний сучасним інформаційним забезпеченням та засобами імітації відволікаючих факторів.
Під час вивчення даної теми було проведене відкрите заняття для науково-педагогічних працівників факультету оперативно-рятувальних сил.

 



Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10