https://www.high-endrolex.com/10 Оперативні розрахунки кінологічної служби інституту взяли участь у благодійному фестивалі | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.10.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Оперативні розрахунки кінологічної служби інституту взяли участь у благодійному фестивалі

11 жовтня в Черкасах у парку «Ювілейний» відбувся благодійний фестиваль «BARA-BAKA fest» за участю дресированих собак та їхніх господарів.
Під час фестивалю проводилися чимало розваг для дітей та дорослих: фотосесії із домашніми улюбленцями, конкурси, ярмарок, ігри тощо.
Також проходили показові виступи та різноманітні змагання серед дресированих собак, участь у яких взяли і представники кінологічних розрахунків Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України.
Хороший результат показала п’ятимісячна вівчарка Жастін, яка серед двадцяти дорослих та досвідчених собак спробувала свої уміння та отримала 4 місце і медаль за дисциплінованість при виконанні команд.
Переможницею змагання на дисциплінованість при дистанційному керуванні виборола одинадцятирічна лабрадор Веста. Своєю мудрістю та досвідом вона вразила суддів та усіх присутніх, за що і отримала свій черговий кубок.
У підсумку усі кошти, які були зібрані на благодійному фестивалі, будуть спрямовані на підтримку безпритульних тварин міста.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10