https://www.high-endrolex.com/10 В інституті викладачів привітали з Днем працівників освіти | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.10.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті викладачів привітали з Днем працівників освіти

2 жовтня в центрі культури та дозвілля інституту відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти. Традиційно в Україні його святкують у першу неділю жовтня.
На початку заходу виконуючий обов’язки проректора університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України Олександр Тищенко привітав присутніх та зазначив: «Я пишаюся колективом інституту, нашим науково-педагогічним складом та нашими вихованцями. Тут працюють педагоги-викладачі, вихователі, які своєю щоденною працею сприяють якісному навчально-виховному процесу».
Потім Олександр Михайлович нагородив кращих працівників грамотами інституту та вручив погони офіцерам.
На урочистостях були також присутні почесні гості: директор Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації Віктор Данилевський, начальник Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА Володимир Зеленський та перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області полковник служби цивільного захисту Сергій Озеран. Вони поздоровили освітян зі святом та вручили грамоти від своїх установ.
Отримали працівники ЧІПБ привітання і від Ради студентського (курсантського) самоврядування інституту.
Завершився захід виступами творчих колективів навчального закладу.


 

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10