https://www.high-endrolex.com/10 У ЧІПБ відбулися урочисті заходи до Дня Державного Прапора та 24-ї річниці Незалежності України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.08.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

У ЧІПБ відбулися урочисті заходи до Дня Державного Прапора та 24-ї річниці Незалежності України

21 серпня в клубі центру культури та дозвілля Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 24-ї річниці Незалежності України. Тож цього дня момент звучання Державного Гімну України для кожного мав особливе значення.
З вітальним словом до присутніх звернувся виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника інституту Олександр Тищенко. Він зазначив: “Сьогодні завданням усіх громадян є зробити усе, щоб наповнити незалежність нашої держави справжнім змістом, докласти максимум зусиль для того, щоб наблизити пору розквіту України.” Потім Олександр Михайлович вручив нагороди.
За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значні досягнення у службовій діяльності та з нагоди свят нагородами Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Черкаської обласної державної адміністрації, Черкаської обласної ради, Департаменту освіти і науки Черкаської обласної державної адміністрації та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля був нагороджений 51 кращий працівник навчального закладу.
Завершилося зібрання маленьким концертом, участь у якому взяли кращі вокалісти інституту.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10