https://www.high-endrolex.com/10 Участь команди ЧІПБ у міжнародній програмі «Студентська республіка» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

13.08.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь команди ЧІПБ у міжнародній програмі «Студентська республіка»

 З 10 до 12 серпня команда Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України у складі десятьох активістів самоврядування представляла навчальний заклад на регіональному етапі міжнародної програми «Студентська республіка», що проходив цього року у Черкасах на території дитячого козацького табору відпочинку «Дахнівська Січ». Цьогорічна тематика - «Програма модернізації України».

Метою заходу було сприяння зміцненню громадянського суспільства через розвиток у молоді культури громадської участі та демократичних цінностей. 

У триденній програмі брали участь 7 команд від ВНЗ міста. За цей час молодь встигла ознайомитися з принципами державного управління, створити своє студентське містечко з власними політичними партіями і міністерствами, обрати студентського мера та Студентський магістрат.

Зокрема, студентка ЧІПБ Вікторія Холод була обрана до Студентського магістрату та увійшла до складу команди, що представлятиме Черкаську область у  фіналі «Студентської республіки».

Учасники Студреспубліки отримали море драйву, емоцій, нові знайомства, досвід і знання. Адже програма заходу передбачала не лише пізнання державного управління під час гри, а й була насиченою тренінгами і семінарами з розвитку лідерських якостей та громадської активності від Черкаського молодіжного ресурсного центру, різноманітними квестами, інтелектуальними іграми та дискотеками.

 

 

 

                                                                      Сектор зв’язків зі ЗМІ та РГ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10