https://www.high-endrolex.com/10 Спортивна підготовка вихованців інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

06.08.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Спортивна підготовка вихованців інституту

Належна увага в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України приділяється розвитку спорту та гарному фізичному вихованню курсантів і студентів. Тут збудований навчально-тренувальний комплекс, де молодь може повноцінно загартовуватися не лише під час занять, але і у вільний час. Також створена сучасна матеріальна база, яка включає різноманітні спортивні споруди: стадіон пожежно-прикладного спорту, футбольні поля, спортивний зал, гімнастичне містечко. Результат – хороша підготовка та серйозні спортивні досягнення представників інституту. Зокрема, нещодавно на Кубку Світу з кікбоксингу старший викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки підполковник служби цивільного захисту Ігор Приходько у ваговій категорії до 81 кг здобув золоту нагороду та вкотре став володарем Кубку Світу з кікбоксингу за версією WАKО, а курсант 5 курсу Назар Смолярчук на цих же змаганнях  виборов бронзу, виступаючи у категорії до 63,5 кг.

У 2013 році збірна України з пожежно-прикладного спорту, у складі якої був і вихованець навчального закладу Арсен Іпієв, стала чемпіоном світу. Також того року команда інституту вперше перемогла у змаганнях із порятунку потерпілих із задимлених приміщень, виборовши першість у справжніх досвідчених рятувальників.

Фізична підготовка в ЧІПБ є складовою частиною фахової підготовки, важливою і невід’ємною частиною навчання і виховання особового складу. Без перебільшень можна сказати, що фізичне виховання та спорт мають виключно важливе значення в підготовці майбутніх рятувальників. Адже, служба порятунку – це, в першу чергу, готовність до виконання обов’язків в екстремальних умовах з великими фізичними навантаженнями.

 

 

                                   Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10