https://www.high-endrolex.com/10 День Конституції – одне із найбільших державних свят України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.06.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

День Конституції – одне із найбільших державних свят України

День Конституції – свято для кожного громадянина держави, кожного патріота!
Напередодні цього свята 26 червня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України – навчальному закладі, де всіляко підтримують курс на розбудову української державності, благополуччя і процвітання нашої рідної незалежної Батьківщини, відбулися урочистості з нагоди прийняття Конституції України.
За високий професіоналізм, досягнення вагомих показників у службовій діяльності, сумлінне виконання обов’язків та з нагоди відзначення 19-ї річниці Конституції України грамотою Державної служби України з надзвичайних ситуацій було нагороджено начальника навчально-методичного відділу підполковника служби цивільного захисту Олександра Джулая та начальника клубу підполковника с. ц. з. Юрія Зозулю, а подякою ДСНС України – начальника п’ятого курсу факультету цивільного захисту та управління майора с. ц. з. Романа Лубянського і доцента кафедри автоматичних систем безпеки та електроустановок факультету пожежної безпеки Станіслава Тараненка.
Відзначили у цей день і ветеранів навчального закладу, яким вручили нагороди Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та служби цивільного захисту.
Нагороду Черкаської обласної державної адміністрації – подяку за активну участь у проведенні Всеукраїнської акції, спрямованої на патріотичне виховання “Чернеча гора”, отримали доценти кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник с. ц. з. Віталій Словінський та підполковник с. ц. з. Дмитро Федоренко і представники відділу культурно-масової роботи підполковник с. ц. з. Олексій Хандусь та Ярослав Назаренко.
Також під час урочистостей було оголошено святкові накази “Про заохочення особового складу” і “Про присвоєння чергових спеціальних звань начальницького складу”, згідно з якими ряд працівників та курсантів отримали грамоти та подяки, а сім офіцерів – чергові спеціальні звання.
Під час заходу хвилиною мовчання було вшановано пам'ять Героїв – учасників бойових дій на сході України – серед яких випускники навчального закладу Олексій Панченко та Ігор Бойко.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10