https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбувся випуск слухачів заочної форми навчання | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.06.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбувся випуск слухачів заочної форми навчання

12 червня у центрі культури та дозвілля інституту відбувся випуск слухачів заочної форми навчання.
З числа випускників відділення заочного навчання 2015 року отримали дипломи спеціаліста 176 осіб (з терміном навчання 1 рік) та 43 особи (з терміном навчання 1 рік і 9 місяців), а також 24 магістра.
Привітав зі святом випускників та вручив дипломи і нагороди кращим слухачам виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Олександр Тищенко. Очільник закладу зазначив: «Від імені усього колективу навчального закладу щиро вітаю вас зі святом вашого випуску! Вірю, що ви через усе життя з честю й гідністю пронесете високе звання випускника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля. Прикладом власного життя, самовідданою працею в ім'я нашої Батьківщини та професійними здобутками будете зміцнювати авторитет Державної служби України з надзвичайних ситуацій».
Потім завідувач відділення заочного навчання Олександр Блащук зачитав рішення державної екзаменаційної комісії про присвоєння освітньо-кваліфікаційних рівнів «спеціаліст» та «магістр» випускникам, які поєднували службу в підрозділах ДСНС України з навчанням.
Від імені випускників із вітальним словом та зі словами вдячності до керівництва та науково-педагогічного складу інституту виступив випускник відділення заочного навчання лейтенант служби цивільного захисту Іван Бідняк (Дніпропетровська область).
Також у цей день присутні вшанували пам’ять вогнеборців-чорнобильців хвилиною мовчання та покладанням квітів до монументу на їх честь.
Завершився захід концертом, організованим учасниками художніх колективів навчального закладу.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10