https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у Міжнародних рятувальних навчаннях «Fenix-2015» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у Міжнародних рятувальних навчаннях «Fenix-2015»

З 1 до 3 червня представники інституту: курсанти Іван Сай, Владислав Бердник, Артем Гашинов, Аліна Янішевська на чолі з старшим викладачем кафедри техніки підполковником с. ц. з. Павлом Кучером взяли участь у XII Міжнародних рятувальних навчаннях «Fenix-2015», що були організовані головною школою пожежної служби у м. Варшава Республіки Польща.
Під час навчань представники ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом з фахівцями аварійно-рятувальних підрозділів Польщі, Білорусії, Литви, Латвії, Естонії, Франції, Німеччини відпрацьовували практичні навички на таких етапах навчань: пожежогасіння, аварії з викидом хімічних речовин, дорожньо-транспортні пригоди. Також працівники та курсанти інституту мали змогу ознайомитися з широкою номенклатурою новітньої техніки та обладнання, що призначені для гасіння пожеж та ліквідації надзвичайних ситуацій.
Під час проведення навчань курсанти ЧІПБ показали високий рівень професійної підготовки та здобули нові професійні навички під час роботи з сучасним рятувальним обладнанням.
Після завершення заходу усі представники рятувальної команди інституту отримали дипломи учасників XII Міжнародних рятувальних навчань «Fenix - 2015».

 




Кафедра техніки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10