https://www.high-endrolex.com/10 Арсен Сергатий – різнобічно-талановитий курсант ЧІПБ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.06.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Арсен Сергатий – різнобічно-талановитий курсант ЧІПБ

Курсанта 3 курсу факультету оперативно-рятувальних сил Арсена Сергатого, який родом із Кіровоградщини, навчання у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України підштовхнуло до написання поезії, що здебільшого пов’язана із рідною домівкою та сім’єю. Його почуття та емоції лягли поетичними рядками на папері. Так народились перші вірші. Тепер же місто на Дніпрі запам’ятається хлопцеві ще й презентацією власного таланту перед черкаською громадою, яка відбулась учора у прес-центрі інформаційного агентства «ВиЧЕрпно».
У поетичному арсеналі Арсена є вірші як про кохання, так і про патріотизм. На його переконання саме література може підняти патріотичний дух у молоді та виховати любов до Батьківщини!
Молодого блогера, поета, учасника команди КВН інституту «Зворотна тяга» в цей день приїхали підтримати його батьки. Іншою, маємо надію, найближчою мрією поета-рятувальника є видання своєї збірки поезії.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
фото: http://vycherpno.ck.ua 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10