https://www.high-endrolex.com/10 Свято володарів пера та влучного слова | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.06.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Свято володарів пера та влучного слова


День журналіста – щорічне професійне свято працівників засобів масової інформації в Україні, яке відзначається 6 червня вже одинадцятий рік поспіль. Дата святкування встановлена не випадково, адже саме цього дня, але двома роками раніше, Спілка журналістів України була прийнята до Міжнародної федерації журналістів.
Відомий словенський письменник Жарко Петан досить влучно висловив своє бачення суспільної ролі і значення журналістів: «Про світле майбутнє піклуються політики, про світле минуле – історики, а про світле сьогодення – журналісти». З цим важко не погодитись, адже від поінформованості багато у чому залежить безпека та захищеність людей.
Тому це свято дійсно для всіх тих, хто втілює у життя принципи демократії і свободи слова, хто відстоює та захищає розмаїття поглядів і переконань, думок та ідей, хто працює над формуванням засад громадянського суспільства в Україні.
Осторонь цього процесу не стоять і працівники сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України. За роки своєї багаторічної професійної відкритої співпраці із регіональними, обласними та місцевими виданнями нами була здійснена величезна популяризація у суспільстві професії рятувальника, а також навчального закладу, як найкращого вишу в системі ДСНС України, розширені та укріплені відносини інституту з іншими державними структурами, навчальними закладами та рятувальниками багатьох країн світу!
Тому з нагоди Дня журналіста виконуючий обов’язки проректора Національного університету – начальника інституту Олександр Тищенко відмітив нагородами працівників сектору, подякував за невтомну творчу працю, мобільність і об’єктивність матеріалів та побажав міцного здоров’я, стабільності, добробуту, натхнення й оптимізму.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10