https://www.high-endrolex.com/10 Вихованці ЧІПБ взяли участь у святкуванні 60-річчя «Черкаського Дніпра» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

02.06.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Вихованці ЧІПБ взяли участь у святкуванні 60-річчя «Черкаського Дніпра»


Цими вихідними курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України взяли участь у художньо-спортивному святі з нагоди 60-річчя місцевої футбольної команди.
Вихованці навчального закладу крокували із національним символом нашої держави – прапором України – в урочистій ході із гравцями, тренерами, працівниками клубу «Черкаський Дніпро», які в різні роки творили й продовжують творити славетну історію команди.
У спортивній ході, яку символічно назвали «Від «Буревісника» до «Черкаського Дніпра-2015», прийняв участь і нинішній склад команди, якому після семирічної перерви вдалося завоювати путівку до першої ліги. Замикав колону колектив «Зоря–Черкаський Дніпро-2» (Білозір’я) та юні вихованці спеціалізованих дитячо-юнацьких футбольних шкіл: «Черкаський Дніпро-Зоря», «Дніпро-80», СДЮСШОР.
Наприкінці свята курсанти ЧІПБ разом з усіма присутніми у той день на Центральному стадіоні мали унікальну можливість зарядитися драйвом і енергією та отримати низку позитивних вражень від українського гурту DZIDZIO.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
фото: http://ck-oda.gov.ua

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10