https://www.high-endrolex.com/10 Працівники та курсанти інституту провели показові виступи в рамках проведення виїзного засідання колегії Міністерства молоді та спорту України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.05.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Працівники та курсанти інституту провели показові виступи в рамках проведення виїзного засідання колегії Міністерства молоді та спорту України

28 травня у Каневі в музеї Тараса Шевченка на Чернечій горі відбулося виїзне засідання колегії Міністерства молоді та спорту України, за участю міністра Ігоря Жданова. Засідання було присвячене основним засадам молодіжної політики України та національно-патріотичному вихованню молоді.
Під час заходу було презентовано проект Концепції державної цільової соціальної програми «Молодь України» на 2016-2020 рік та напрямки реформи молодіжної політики.
Також у рамках цієї колегії на березі Дніпра працівники та курсанти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України для учасників засідання, громадськості та молоді провели показові виступи та вправи: оперативне розгортання, робота з рятувальними мотузками, надання першої медичної допомоги потерпілому в природних завалах, робота кінологів та інші навички. Усі бажаючі мали змогу взяти участь у виконанні завдань та відчути себе у ролі рятувальника.
Потім учасники та гості заходу мали змогу спробувати польову кашу та послухати виступи творчих колективів.

 



Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10