https://www.high-endrolex.com/10 Керівництво, працівники та вихованці інституту взяли участь у відкритті Всеукраїнського фестивалю телевізійних і радіопрограм «Кобзар єднає Україну» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.05.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Керівництво, працівники та вихованці інституту взяли участь у відкритті Всеукраїнського фестивалю телевізійних і радіопрограм «Кобзар єднає Україну»

20 травня у приміщенні Черкаського академічного українського музично-драматичного театру ім. Т.Г. Шевченка відбулися урочистості з нагоди відкриття Всеукраїнського фестивалю телевізійних і радіопрограм «Кобзар єднає Україну».
Серед організаторів фестивалю – Національна спілка журналістів України, Державний комітет з питань телебачення і радіомовлення, Черкаська обласна рада, Черкаська обласна державна адміністрація, Черкаська обласна державна телерадіокомпанія. На заході були присутні обласна та міська влада, директори державних телерадіокомпаній України, працівники, курсанти та студенти Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, а також громадськість міста.
У рамках фестивалю будуть визначені найкращі телевізійні та радіопроекти, пов’язані з життям та творчістю Тараса Шевченка, а також – усі теле- та радіопрограми, що стосуються теми об’єднання України, пропагування національної ідеї, європейських цінностей у контексті Кобзаревої творчості.
Конкурсна програма, відбір і підбиття підсумків триватимуть протягом чотирьох днів. Нагородження переможців відбудеться 22 травня.

 

 


 

 

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10