https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти та студенти здійснили патріотичну ходу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.05.2015
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти та студенти здійснили патріотичну ходу

З метою формування духовних цінностей українського патріота, любові до рідної землі та її історії 19 травня кращі студенти та курсанти інституту долучилися до участі в туристичній ході, ініційованої відділом соціально-гуманітарної та виховної роботи і студентським самоврядуванням. Вони відвідували пам’ятні, визначні та цікаві місця у Черкасах, у тому числі пов’язані із визволенням міста під час Другої світової війни.
У підготовці та проведені патріотичної ходи також взяли участь декан факультету техногенної безпеки та охорони праці Олена Алексєєва, заступник начальника відділу соціально-гуманітарної та виховної роботи Галина Жидільова, куратор 31С навчальної групи Олег Зеленько, викладач кафедри організації та реагування на надзвичайні ситуації Руслан Заєць і іноземні студенти факультету ТБ та ОП.
Маршрут, за яким здійснювалася патріотична хода: мікрорайон Соснівський – Ювілейний парк – узбережжя Кременчуцького водосховища (район форсування річки Дніпро у 1943 році) – площа Слави з покладанням квітів до пам’ятників та пам’ятних знаків воїнам, що віддали своє життя у Другій світовій війні, воїнам-інтернаціоналістам та загиблим Героям Небесної Сотні.
Також студенти та курсанти ознайомилися із культурою та бойовим мистецтвом народів Сходу, побувавши на території Будійського храму «Білий лотос».
По завершенню усі учасники ходи мали змогу спробувати смачну рибацьку кашу на водно-рятувальній станції міста.

 

 




Відділ СГ та ВР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10